De eigenaar

Sander Buitenweg

sander tel deel 2_0115      IMG00722-20110729-1730   IMG00332-20110322-1618       Javastraat (305)

Volledige naam:                     Erik Sander Buitenweg                       Geboren:                                1978 te Woerden

Ik ben geboren in Woerden en verhuisde toen ik drie jaar was met mijn ouders naar het eiland Texel . Mijn gehele jeugd heb ik op het eiland gewoond, van de kleuterschool tot het aan het einde van mijn middelbare school.

Na de middelbare school ben ik voor het loodgietersbedrijf Fa. Veltkamp gaan werken in Den Burg (Texel) en ging ik één dag in de week naar de streekschool in Heerhugowaard.

Bij Fa. Veltkamp begon ik als leerling en werkte me op tot loodgieter en dakdekker.
Op Texel heb ik ook nog 2 jaar in de nieuwbouw gewerkt als installatiemonteur bij het installatiebureau IBS-Oele-Schoo.

In 2003 verhuisde ik van Texel naar de “vaste wal” en kocht ik mijn eerste appartement in Amsterdam. Dit appartement moest volledig verbouwd worden voordat ik erin kon gaan wonen. Dus naast mijn baan als loodgieter in Amsterdam, gebruikte ik mijn avonduren voor het verbouwen van dit appartement.

In 2005 was het appartement volledig verbouwd en kon er van het Amsterdamse leven genoten worden. Vreemd genoeg ontmoete ik (in een park van Amsterdam) Maaike, een Texelse vrouw waarmee ik ging samenwonen.

In 2006 kocht ik een tweede appartement in Amsterdam om deze weer volledig te gaan verbouwen. Maar voordat ik het helemaal afgemaakt had, waren we alweer opzoek naar een eengezinswoning.

In 2007 kochten we samen een woning in de Mariastraat in Bussum. Dit leek ons toch beter dan sjouwen met een kinderwagen naar 3 hoog in Amsterdam.

Uiteraard moest er in de Mariastraat ook nog het één en ander gebeuren.
Door de 1e verdieping te verbouwen konden we een extra slaapkamer creëren en een vaste trap naar zolder maken.

In 2008 beviel mijn vrouw van ons eerste kindje. Dat jaar startte ik ook een (zzp) klusbedrijf in Bussum en verhuurde me aan de lokale aannemers.

In 2011 is mijn vrouw bevallen van ons tweede kindje en kreeg mijn klusbedrijf steeds meer bekendheid in Bussum, ‘t gooi en Amsterdam. Door de mond op mond reclame groeide mijn klantenkring vrij snel en werden de aangenomen klussen ook steeds groter.

In 2022 hebben Maaike en ik besloten om uit elkaar te te gaan en gezamenlijk de kinderen te verzorgen. Maaike is naar Muiderberg verhuist en ik woon nog met veel plezier in Bussum. Door de goede omgang met elkaar en twee elektrische fietsen, is de afstand makelijk te overbruggen. 

Tegenwoordig heb ik mijn eigen netwerk van betrouwbare vaklieden en weten de nieuwe klanten mijn bedrijf gemakelijk te vinden.

Javastraat (132)     IMG_1798    Javastraat (291)Javastraat (214)