Werkgebied

ESB Onderhoud is gevestigd in het midden van Nederland, in de regio ‘t Gooi te Bussum. Binnen een half uur kunnen we bij u zijn in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort. kaartGooi

Ook in ‘t Gooi gebied heeft Bussum een centrale ligging hierdoor kunnen we snel in Naarden, Huizen, Blaricum, Laren en in de gemeente Hilversum zijn. Vanuit Bussum komen we gemakkelijk even bij u langs rijden zonder voorrijkosten te berekenen.

Onze materialen kopen we bij de groothandels in Hilversum, Huizen en Naarden. De grote steden Amsterdam, Utrecht en Amersfoort hebben gelukkig meerdere filialen op verschillende plaatsen in de stad. Hierdoor is er altijd wel een groothandel in de buurt.

De omliggende steden zoals Eemnes, Weesp en Muiden zijn natuurlijk net als de dorpen s-Graveland, Loosdrecht en Kortenhoef prima te bereiken en horen ook nog bij het werkgebied van ESB Onderhoud.

De wijk Hilversumse Meent ligt op steenworp afstand naast Het Spiegel in Bussum. Deze wijk hoort niet bij de gemeente Bussum maar bij de gemeente Hilversum. Hier doen wij natuurlijk niet moeilijk over en rijden daar graag naar toe.

De wijk Het Spiegel in Bussum dateert al uit 1874 en is een van de oudste villawijken in Nederland. Het onderhouden en restaureren van deze prachtige panden doen we met veel plezier.

Door het renoveren en verbouwen van oude panden in Amsterdam en bijvoorbeeld in de vesting van Naarden komen er altijd nieuwe uitdagingen. De bestaande oude materialen in een pand zijn vaak handgemaakt en niet meer te koop in de winkels. Wij vinden het dan leuk om deze materialen na te maken of te restaureren.

Maar voor nieuwbouw projecten draaien wij ons hand ook niet om. Wanneer u een huis heeft gekocht in een nieuwbouw wijk. Dan komen we graag bij u langs om de casco woning en uw tekeningen te bekijken. Het mooie van een nieuwbouw woning is dat u zelf mag bepalen hoe uw huis er van binnen uit komt te zien.

Kortom:

Het werkgebied van ESB Onderhoud ligt tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort in. Van renovatie en nieuwbouw projecten tot het vervangen van een lekkend kaantje.